HYVILLÄ HAUKUILLA HUIPPUKASTIIN 

16/06/2023

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Testissä Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku:

Hyvillä haukuilla huippukastiin – marinaa ei kuulu tässä hotellissa

Hännät heiluu -jengi testasi sviitin kuudennessa kerroksessa ja tutkaili samalla, miten lemmikkiystävällinen paikka mahtaa Aurajoen rannalla sijaitseva hotelli olla.

"Marinaan eikä myöskään murinaan ollut aihetta tässä palatsissa, mitä nyt tuo Jupiter vähän ajoittain kitisi emäntänsä perään. Juppe joo, sen pitää vielä oppia nauttimaan reissaamisesta. Chaos oli aivan onnessaan, kun se sai köllötellä koko illan jättikokoisessa sängyssä. Laumamme vanhin ja viisain huokaili, että voitaisiinko jäädä tänne ainakin viikoksi. Chaos on oikeassa, tämä hotelli voittaa kotiolot menen tullen. Marina on myös monta hännänmittaa hienompi kuin ne monet hotellit, joissa olen pitkin Eurooppaa ReissuSessenä yöpynyt.


Koirien lahjakassi aiheutti hulinakohtauksen. Kassi on niin iso, että melkein sukelsin sinne kokonaan. Noin isoa tervetuliaisjuttua en ole saanut missään muussa hotellissa. Kassi sisältää naposteltavaa ja muita tarpeellisia koirajuttuja, kuten kakkapusseja ja kartan lähialueen koirapuistoista.


Juppe sai lahjaksi vaaleanpunaisen jätskitötterövinkulelun, kävin vaivihkaa vaihtamassa suklaanruskean leluni siihen. Oli vähän heikko lelu, suolestin sen parissa minuutissa. Emäntä sanoi, etten siitä huolimatta saa Jupelle antamaani lelua takaisin. Höh, tyhmä juttu!

Siellä sviitissä on kivasti tilaa, mukavia lepotuoleja ja peili, josta näin yhtä kauniin koiran kuin minä. Vähän kyllä ihmettelin, että voiko toista näin nättiä olla olemassakaan? Sviitissä on myös kuuma huone, jota ihmiset kutsuvat saunaksi. Hassuja tyyppejä nuo meidän emäntämme, istuivat illalla saunassa varmaan tunnin höyryten ja soittivat täysillä jotain Maijaa. Niin ja apua, lauloivat mukana. Melkoinen koettelemus, joka kuulemma toistuu usein kuin nuo kaksi ovat yhdessä, paljasti Chaos vuosien kokemuksella.


Marinan henkilökunta on oikein koiraystävällistä porukkaa, saimme rapsutuksia ja ihailevia kommentteja myös hotellivierailta. Haastattelin hotellin pomoa Ullaa, meistä tuli heti ystävät. Ulla on todella eläinrakas tyyppi, on järjestänyt kaikenlaisia kivoja koirajuttuja hotellilla. Esimerkiksi koirien joulurauhan julistus, sen me haluaisimme Chaoksen ja Jupiterin kanssa kokea. Ulla myös kuiskutteli korvaani, että hänellä on jotain uusia maukkaita koirasuunnitelmia tulossa tuonne Marinaan.

Olisin ollut valmis muuttamaan Ullan luo saman tien asumaan, mutta Ullalla on jo maailman kiltein mäyräkoira Roosa. Yhdessä he tekevät hyviä tekoja, vierailevat vanhusten luona ja auttavat autistia kommunikoimaan. Voisiko minustakin kasvaa tuollainen Roosa?


Siis oikein mainio hotelli tuo Marina, sopii hyvin meille karvakorville. Sieltä saa myös koirapassin, jolla voi viiden visiitin jälkeen yöpyä maksuttomasti. Huonekohtainen lemmikkimaksu on 20 euroa/vierailu. Emännät laskeskelivat, että lahjakassin arvo on reippaasti tuon summan yli.

Marinan lähellä on Aurajoen rannassa kivoja kävelyreittejä ja jos ihmisen silmä välttää, voi hypätä hotellin suihkulähteeseen uimaan. Minä en ole sitten tätä neuvoa antanut, se oli tuo Juppe."

Chiara Turussa kesäkuussa 2023

Kiinnostaisiko Hännät Heiluu -testijengin vierailu matkakohteessanne? Ota yhteyttä Chiaraan, niin järjestetään yhdessä tarinallinen visiitti.