Ajan murinoita 

koirien elämästä

Turku Centerin nettiuutinen 2.10.2023:

Marjukka, Jupiter ja Chaos
Marjukka, Jupiter ja Chaos

Hännät heilumaan lokakuussa

Sunnuntaina 15.10. haukahdellaan ympäri keskustaa hännänheilutusten tahdittamina! Uusi koirille, koiranomistajille ja -rakastajille suunnattu Hännät heiluu -tapahtuma rantautuu lokakuisena sunnuntaina kauppatorille ja keskustan kaduille, tuoden mukanaan energistä tunnelmaa ja ohjelmaa koko perheelle.

LUE LISÄÄ ->

Hali-Koiran kosketus tuo
iloa vanhuksen elämään

Eläinavusteinen työn ammattilainen Maarit Haapasaari on ollut luomassa maahamme koira-avusteista vapaaehtoistoimintaa ja toiminut alalla yrittäjänä jo yli kymmenen vuotta. Hän näkee punaista, kun koronan jälkimainingeissa koirien ja vanhusten tapaamiset ovat muuttuneet osittain etäkohtaamisiksi. Eihän se voi toimia, sillä jutun ydin on nimenomaan koskettamisessa.

Puhutaanko porukalla koiraa?

Hännät Heiluu -verkkoyhteisö tarjoaa mahdollisuuden "puhua koiraa" eli avata keskusteluja koiramaailman asioista. Kirjoittajana voit olla sinä tai oma koirasi, sana on vapaa. Siis kunhan se vain liittyy koiriin. Kerro oma koiratarinasi tai mietteitäsi elämästä koiran kanssa. Jututamme tänne myös kiinnostavia asiantuntijoita, joten luvassa on kaikkea kiinnostavaa. Nostamme tarinat someen, jossa toivomme viriävän vilkkaita keskusteluja. Niin ja näissä jutuissa on haukkuminen tietysti kielletty.

Jos sinulla heräsi kirjoittamisen kipinä, lähetä viestisi osoitteeseen info@heiluu.fi