HAUKUTTAVAN HYVIÄ TAPAHTUMIA

JOULUKALENTERI TURUN KESKUSTAN LIIKKEISSÄ

TURUN KAUPPATORILLA SUNNUNTAINA 15.10.2023

Koiraystävällinen Hännät heiluu -tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran Turun Kauppatorilla 15.10.2023. Kiitos kaikille mukana olleille, ensi vuonna uudelleen.

Koirakävelytapahtumaan osallistuminen on vapaaehtoista ja jokainen osallistuja osallistuu siihen omalla vastuullaan. Koiranomistaja vastaa oman koiransa mahdollisesti muille henkilöille, koirille tai omaisuudelle aiheuttamasta vahingosta sekä vakuutusturvastaan. Tapahtumanjärjestäjä ei vastaa osallistujille mahdollisesti aiheutuneista vahingoista.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME TREE OF PETS:


MONSTER – SE ON HELPPO MUISTAA

Tarpeesta syntyi idea ja ideasta muodostui Monster. Ruoka, jonka innoituksena ovat intohimo alaan ja tuotteiden laatuun. Mielessä tietysti on ennen kaikkea karvaisten kavereidemme hyvinvointi.

Kun takana on 50 vuoden kokemus, ja siihen vielä lisätään seitsemän vuoden tuotekehitys, niin lopputuloksena on Monster. Resepti on kehitetty Ruotsissa huomioiden pohjoismaisten lemmikkien olosuhteet ja EU:sta peräisin olevat raaka-aineet on valittu niiden tarpeet huomioon ottaen.

Monster on luonnollinen ravinto ilman tarpeettomia lisäaineita. Tuotteissa on korkea liha- ja proteiinipitoisuus, ne ovat hellävaraisia ruoansulatukselle ja hoitavat samalla lemmikkisi hammashygieniaa. Meille nämä ominaisuudet ovat tärkeitä, ovatko sinulle?
Vältämme massatuotantoa ja toimimme ilman välikäsiä, jotta voimme valvoa sisältöä ja varmistua tuotteiden laadusta. Jokainen tuote läpikäy 120 laaduntarkistusta ennen kuin pakkaus päätyy eläintarvikeliikkeen hyllyyn.

Monsteria myydään eläintarvikkeiden erikoisliikkeissä. Arvostamme myymälöiden asiantuntemusta ja laadukasta tuotevalikoimaa. Haluamme, että erikoisliikkeiden palvelut säilyvät tarjolla maassamme sukupolvien ajan, aivan kuten Monster-tuotteet.

Miksi nimi on Monster? Ei olla ihan varmoja syystä. Onhan se ainakin sopiva lempinimi monelle karvaiselle kaverille. Ja se on helppo muistaa, eikö olekin?

https://fi.monsterpetfood.com

Oletko kiinnostunut järjestämään kanssamme omalla paikkakunnallasi koiramaisen tapahtuman? 

Ota yhteyttä Pomoon eli Chaokseen: 050 4430823

tai laita viestiä: info@heiluu.fi