HÄNNÄT HEILUU -DOGFEST KIERTUE 2024

HÄNNÄT HEILUU -DOGFEST SEINÄJOELLA 28.4. KLO 12-16

Olemme saaneet mukaan kivasti esittelijöitä ja ohjelmaakin. Vielä ehdit mukaan omalla esittelypaikalla. Ota yhteyttä: 050 3384030.MENNEET TAPAHTUMAT:

Kiitokset Lahti, 

oli erittäin onnistunut tapahtuma pääsiäisenä. Kuvat kertokoon puolestaan, että tunnelma oli mitä mainioin ja paljon tuli väkeä paikalle. Ensi vuonna tavataan uudestaan. 

HÄNNÄT HEILUU -DOGFEST LAHDESSA 31.3. KLO 12-16

Hurraa, on niin hienoa aloittaa Lahdesta kiertueemme! Pääsiäissunnuntain tapahtuma järjestetään sirkusareenan pysäköintialueella, tervetuloa kaikki mukaan nauttimaan kevään tulosta ja yhdessäolosta karvakavereiden kanssa. Luvassa on monipuolista ohjelmaa koirille ja lapsille. 

HÄNNÄT HEILUU  TURUSSA 15.10.2023

Koiraystävällinen Hännät heiluu -tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran Turun Kauppatorilla 15.10.2023. Kiitos kaikille mukana olleille, ensi vuonna uudelleen.

Mediassa:

https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000009927512.html<br>

https://turunseutusanomat.fi/2023/10/hannat-heiluvat-hyvaa-mielta-turun-kauppatorilla/<br>

https://www.ts.fi/uutiset/6132456<br>

https://www.turku.fi/uutinen/2023-10-11_koirat-ovat-nyt-virallisestikin-tervetulleita-turun-kauppatorille<br>

Koirakävelytapahtumaan osallistuminen on vapaaehtoista ja jokainen osallistuja osallistuu siihen omalla vastuullaan. Koiranomistaja vastaa oman koiransa mahdollisesti muille henkilöille, koirille tai omaisuudelle aiheuttamasta vahingosta sekä vakuutusturvastaan. Tapahtumanjärjestäjä ei vastaa osallistujille mahdollisesti aiheutuneista vahingoista.

Toimimme yhteistyössä Auttamisesta Arkea -lahjoituspalvelun kanssa. Se kokoaa maassamme yhteen kaikki luotettavat järjestötoimijat. Auttamisesta Arkea auttaa keräämään varoja järjestöjen työhön. Palvelun avulla apua voidaan ohjata kaikkialle Suomeen sosiaali-, terveys-, nuoriso-, urheilu-, pelastus-, suojelu- ja luontojärjestöille. Auttamisesta Arkea -lahjoituspalvelu on mukana jokaisessa tapahtumassamme.

Lue lisää ja lahjoita -> 

Oletko kiinnostunut järjestämään kanssamme omalla paikkakunnallasi koiramaisen tapahtuman? 

Ota yhteyttä Pomoon eli Chaokseen: 050 4430823

tai laita viestiä: info@heiluu.fi